Pàgines

dimarts, 25 de març del 2014

ELS CONTES DE SISÉ 3

AÇÒ SI QUE ÉS UNA VIDA COMPLICADA

Miquel un xiquet de 7 anys i dos mesos s’encontrava a la consulta del metge perquè tenia mal a la part dels ronyons, quan li va tocar el torn va entrar i li va explicar al pediatra els seus dolors, el pediatra un poc espantat, li va manar que es fera una radiografia i després va parlar en veu baixa amb la mare.
Aquella nit Miquel no podia dormir, així que va anar a l'habitació dels seus pares i va veure a sa mare plorar. Al dia següent van anar a l’hospital per a fer la radiografia i la radiòloga, el va manar corrent a urgències, al cap d’uns minuts es trobava ingressat en una sala, ell estranyat li va preguntar a sa mare que li passava i ella pensativa li ho va explicar. Tenia un càncer al renyó esquerre, van passar uns mesos en que Miquel i la seva família no pegaven ull sobretot ell no podia ni menejar-se del seu mal. Així va passar quasi un any.
Fins que un dia el metge li va donar la major notícia que podia haver-li donat mai, aquell càncer havia desaparegut.

Han passat 20 anys des que allò va ocórrer i actualment ell treballa de empresari, té una empresa molt prestigiosa, aquell càncer podia tornar en qualsevol moment, però ell no vivia el passat ni el futur ell vivia el present i sempre buscava la part positiva de les coses.       

         Marina Ruiz