Pàgines

dilluns, 13 de gener del 2014

MISCEL·LÀNIA

EL QUE SEMBRES COLLIRÀS (II) 

Quina sort tenim!
Pares de la nostra escola pertanyen a "La colla ecologista l’Arrel”. Al mes de novembre van venir a l'escola. Amb ells ens va ser molt fàcil plantar les faves.


David i Toni entenen moltíssim d’agricultura ecològica, així és que vam anar a la nostra parcel·la i ens van parlar de llavors, del llegó, del regadiu... Moltes gràcies! Vam aprendre molt!

 
Tan bé ho vam passar, i tant ens va agradar que aquest mes de gener hem repetit amb els alls. Les nostres mestres que no paren, el divendres vesprada ens duien al l’hort. Ens recordaven el que ja sabíem i van començar a fer un solc cadascuna.

Amb la consigna: “Els alls volen escoltar les campanes” vam començar a plantar-los...


Ara vorem tot el procés de creixement de les faves i dels alls, tindrem cura d'ells i esperem vore el fruit!


                     HAPPEN AND SEE

Açò era el divendres vesprada però...

Hui dilluns, ben prompte,  hem anat tots i totes al teatre. Elena i Martí, que ens donen anglès, ens havien preparat a classe un plàtan!


Bé, els anglesos li diuen banana i això ens deien les mestres que portàvem, però jo ho mirava i és igual que el plàtan que em posa ma mare molts matins per a esmorzar.
El que si és ben cert: tots i totes hem cantat, ballat, aplaudit i s’hem rist molt! Però de nou veig a les mestres totes atrafegades i es que aquest divendres...