Pàgines

dimarts, 7 de gener del 2014

JUNTS MILLOR!


No fa massa s’acomiadàvem dels companys i companyes, de l’escola, de l’any... Però aquest matí, quina emoció! Comença un nou any ple d’il·lusions!
 
 
 
Quines caretes fèiem en la fila! Quines ganes de vore’ns! Entrem a l’aulari. Al nostre territori, que de nou, s’ompli de vida: les nostres perxes, les bates, la bosseta d’endreç... I el regal que portem de casa!
 

 
Peròoo i a l’estora? Que hi ha? Que bé! Jacobo ens ha deixat regals.
Ens besem, s’abracem... Ens tiràvem a faltar. Ja a l’assemblea, ens tornem a mirar i no parem de contar-se coses: saps que? A mi m’han dut... Jo he anat... El Rei em va dir...
 


El CEIP Martínez Valls, una vegada més, convertirà el que queda de curs en un viatge ple d’activitats que ens portaran a l’aprenentatge. Haurem de lluitar per a defensar l’ensenyament en valencià, farem front a les pujades d’impostos,  a les retallades, a les dificultats econòmiques que patim, a..., a....
 


I com farem açò? Molt fàcil, treballant en equip! Una vegada més hem demostrat que pares-mares, claustre de mestres i alumnat formem un gran equip: quasi de 5000 signatures aportades per la nostra escola és una mostra del que som capaços. Feliç any!