Pàgines

divendres, 10 de gener del 2014

COREOGRAFIES D'ACROSPORT.

    Tornem de vacances i tornem a l'escola. Es hora de fer un petit repàs de tot el que hem après en el primer trimestre i de començar un nou. 


    I entre els millors aprenentatges, tenim la creació d'un meravellòs treball d'Acrosport coreogràfic pels alumnes de cinquè A i B. Què menys que plasmar aquest treball en fotografies que deixen mostra de les seues capacitats i possibilitats al món de l'Educació Física.

UNITAT DIDÀCTICA: ACROSPORT II.

"FOMENTANT LA CREATIVITAT"


Cinquè A

Un gran treball elaborat per ells mateixos: composició, ball, vestuari, figures... 







Què podem destacar d'aquest treball? La dificultat d'algunes figures acrobàtiques, la dificultat de compondre una coreografia des de 0, la presa de decisions en conjunt, la capacitat per a trobar solucions als conflictes sorgits i la coordinació/sincronització tant física com personal per a aconseguir un objectiu comú.

Cinquè B

Un treball ple de detalls: espases, mocadors a conjunt, pintures, cupcakes...









Quins factors han donat com a resultat aquest treball? El treball en equip, la coordinació, la creativitat, la comunicació pacífica i constant, la resolució dels conflictes sorgits mitjançant el diàleg, la responsabilitat i sobretot, la capacitat de respectar als companys i companyes tant de l'equip com dels altres equips. 

      Tenint com a principal pilar de l'àrea la convivència en el treball.


I com sempre: desprès de la pràctica toca la reflexió...




      I ja sols ens queda donar les gràcies a aquests xiquets i xiquetes de cinquè per fer l'esforç de crear un bon treball, creatiu, responsable i autonòm. 

Cinquè B

Cinquè A

"L'Educació Física no sols és fer, 
sinó pensar cóm fer"