Pàgines

dijous, 16 de desembre del 2010

HI HAVIA UNA VEGADA EN BETLEM...

Els alumnes d’Educació Infantil 5 anys han estat duent a cap al llarg de tot el trimestre un taller d’expressió corporal, motivació cap a la lectura, als contes... que ha portat a la representació, el dimarts 14 de desembre, d’un teatre de Nadal.
D’aquesta manera, totes les setmanes, amb la col·laboració d’altres companys i companyes de l’escola s’ha anat captant l’atenció i l’interés dels xiquets i les xiquetes. Així, una vegada escollida l’obra, elaborats els diàlegs i repartits els papers, els xiquets i xiquets han assajat amb molt d’esforç. Sense protagonistes estel·lars i tots amb la mateixa rellevància s’han barrejat els personatges tradicionals (Josep, Maria, els pastors, els àngels, les estrelles, els reis, els patges...) amb personatges vinguts dels més variats contes (sabateres, llauradores, forneres, taxistes, mestres, tortugues, girafes, cambrers, i també la caputxeta, el llop el flautista d’Hamelin, els ratolins, el gat amb botes... )
A més, també s’ha implicat els pares i les mares, fins i tot els iaios i iaies, per tal de confeccionar les disfresses, decorats i resta d’atrezzo. Sense l’ajuda de tots ells no hauria estat possible portar endavant aquesta entranyable obra.
Des d’ací volem agrair a tots i totes la vostra participació i a la vegada desitjar-vos BONES FESTES!!

Ací teniu algunes imatges per recordar.