Pàgines

dilluns, 9 de juny del 2014

ACOMIADAMENT FAMÍLIA PEÑA-REQUENA

CEIP MARTÍNEZ VALLS

Eixe és el nom de l’ escola de primària dels nostres dos fills, una escola que en pocs dies deixarem enrrere per  passar a una altra etapa de les nostres vides.
Són molts els records que ens venen al cap, des d’infantil fins ara, tanta gent que hem conegut, tantes experiències que hem viscut , i, ha sigut tot un plaer trobar-vos a tots i cadascuns de vosaltres, al nostre camí.
Com a membre de l’AMPA durant molts anys m’he sentit recolzada, valorada i estimada. Vosaltres, Ana, Maite, Asun, Domingo, Alberto, MªJosé, Enrique, Raquel, Joan, Julio, Maria, Vicent... i de segur, algú que me deixe, sense voler!!!, formeu part dels meus aprenentatges, de les meues vivències dins d’una associació que recolza l’escola per a un ensenyament de qualitat, de tots i totes i per a tots i totes, en els que hem aprés el significat de conceptes com: companyerisme, tolerància, implicació, estima, lluita, recolzament, amistat, educació... conceptes que no oblidaré mai i que formaran part en el nostre dia a dia. 
I també un agraïment especial al grapat de bons professionals que tenim a esta escola com a mestres. Un grup de dones i homes amb ganes d’ensenyar a les nostres criatures i amb ganes d’aprendre d’elles. Sols podem dir que el nostre pas pel CEIP MARTÍNEZ VALLS ha sigut ESPECIAL, POSITIU I MOLT GRAT.
Moltes gràcies a tots i a totes els que haveu fet possible aquestos pensaments i aquestos records. Vos estimem...


LA FAMÍLIA PEÑA-REQUENA.

         (Felipe, Mar, Felip i Tona).