Pàgines

dissabte, 22 de febrer del 2014

Ja estan a la venda les samarretes de la Trobada


Aquesta primavera 2014 tornem a celebrar la festa de l’ensenyament en valencià a les nostra comarca. Es faran diferents actes als tres pobles del CRA Castell de Carbonera: Bèlgida, Beniatjar i Otos. L’acte principal amb els tallers com activitat més destacada per als nostres infants serà el dissabte 12 d’abril de vesprada.

Però serà el diumenge 30 de març a Beniatjar quan s’iniciaran els primers actes amb la presentació de la Trobada. La comissió organitzadora conjuntament amb la Facultat de Belles Arts ha preparat activitats i tallers culturals amb el nom de  “BeniatjART”. Els parlaments, la cançó i altres donaran pas al dinar de plantat (preus populars 10€  adults i 5€ menuts) on es lliurarà el Premi Benicadell. Per la vesprada la conta conte Almudena Francés ens farà entrar en el món de la fantasia i de la il·lusió. Es visitarà el centre escolar i tot animat per la banda la Trocamba Matanusca .

El diumenge 6 d’abril, tenim una matinal d’allò més completa a Otos. Xocolatada i bunyolada, visites al Palau i ruta dels rellotges, jornada de portes obertes del centre escolar. Continuarem amb el lliurament del Premi Sambori i amb les cançons de Dani Miquel.

La Trobada a Bèlgida, el dissabte 12 d’abril per la vesprada. Aquesta població ha preparat pel matí excursions per les fonts del terme del poble i una visita guiada al seu centre escolar. Comptem amb la col·laboració de restaurants que faran Menú de Trobada a preus populars.

Us presentem les samarretes d’enguany i animen a tota la comunitat educativa a comprar-ne per propagar per tot arreu la festa de la llengua de la nostra comarca. Amb els diners de la rifa i de les samarretes es fa possible els tallers i els actes d’aquesta XXVII Trobada. Aquesta compara és una col·laboració i participació el la festa reivindicativa per la nostra escola.




Les comandes de les samarretes amb el justificant del pagament del banc (8 euros) cal portar-les al tutor/a del vostre fill/a fins el divendres 28 de febrer. Les talles es troben a l’entrada de l’escola i la consergeria. Les grans són més entallades que altres anys, hi ha la possibilitat de demanar la talla EEG.


Cal fer l’ingrés a:

Caixa Ontinyent: 2045.6001.59.3000547156




Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!!