Pàgines

dissabte, 22 de febrer del 2014

6é Visita el CRIS d'Ontinyent




L'alumnat de 6è visitarem el CRIS  (Centre de Rehabilitació i Integració Social del malalt mental) d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida, on els seus professionals ens atengueren d'una manera molt amical i cordial, així mateix passarem tot el matí compartint les activitats que desenvolupen els seus usuaris amb els quals mantinguérem una jornada de convivència.

Primer ens presentaren  el CRIS, què és i com funciona, amb quins professionals compta i com, malgrat els difícils moments, lluiten per donar un bon servei junt amb l'entitat ADIEM.

ADIEM gestiona el CRIS-Ontinyent, centre pioner en la Comunitat Valenciana, a més d'oferir  un programa d'oci i  temps lliure per als seus usuaris.

L'edifici on està situat el CRIS és modern i es troba al carrer sant Ignasi. Ocupa una gran planta baixa ben distribuïda i aprofitada. Cada dependència està atesa per educadores i educadors que atenen a les persones que acudeixen durant tot el dia, amb un horari obert d'atenció. També disposen d'un terreny anomenat el "Bancalet"  a la zona del Raboser, on tenen el seu hortet. 

Nosaltres realitzarem part dels TALLERS adaptats que poden fer qualsevol dels seus usuaris. Una manera molt pràctica de conèixer amb empatia el seu funcionament. Ací us deixem unes fotos de les activitats que ferem.

Taller intel·ligència.
Taller habilitats socials

Taller descriure una foto
Taller de les paraules
Taller de Pel·lícules.
Després els alumnes de 6è del CEIP Martínez Valls s'acomiadarem del centre realitzat un xicotet concert de música. Els bongos, el saxòfon i els violins foren els protagonistes d'acomiadar una jornada de convivència on aprenguérem moltíssimes coses  d'aquest centre i dels seus professionals, sense oblidar de tots els seus usuaris amb qui compartirem tantes coses.