Pàgines

dijous, 31 de març del 2011

TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ 2011. 16 D'ABRIL ATZENETA


La festa per la nostra llengua se celebrarà el proper 16 d’abril a Atzeneta d’Albaida. Es dedicarà al rondallaire Enric Valor, convertint-se en un homenatge a l’estimat escriptor valencià de Castalla. A cada centre s’està treballant una rondalla assignada, en el nostre cas: “I queixalets també”. Al nostre alumnat li està agradant molt i estan vivint-la amb molta intensitat.
Animem a tota la comunitat escolar a participar en tots els seus actes i activitats: passacarrer, taller, concerts…per omplir el poble de participants i fer d’aquest dia una multitudinària festa revindicativa plena d’entusiasme, il·lusió i alegria. Tot començarà a partir de les 16:00h de la vesprada.
Enguany, la nostra escola participarà amb dos tallers: “Imantitza’t”, on els xiquets i xiquetes podran fer-se un imant per la nevera amb personatges de les rondalles d’Enric Valor, i “Antifaç” (dut a terme per l’AMPA), on es podran elaborar carasses molt divertides. Us esperem a tots i totes.
Hi haurà una sorpresa molt important a la cercavil·la per part de l’escola. Caldrà estar atents i veure si apareix alguna novetat que ens atraga i cride l’atenció. Com que no es pot desvelar el secret fins eixe dia, caldrà que tothom s’anime a vindre a descubrir-ho.
Us esperem a tots i totes a Atzeneta d’Albaida, no podeu faltar.