Pàgines

dijous, 14 d’abril del 2011

JORNADES CULTURALS ABRIL 2011


L’escola té la màgia de transformar-se en una caixa repleta de sorpreses. Sentiments, desitjos, somnis o fantasies brollen en un esdevenir i és conver-teix en un món ple d’il·lusions.
Les notes musicals i dolces melodies, la dramatització de textos, les llargues passejades pel poble, les arriscades aventures per la biblioteca, les sessions de cinema, la pràctica esportiva, la xerrada de l’escriptor... ompliran les sòlides parets del centre i ocuparan amablement els espais que deixaran les lliçons, els controls, els exàmens, els exercicis, els problemes matemàtics... Obrim les finestres i albirem totes les possibilitats de conjugar l’oci i l’esforç, el lleure i el treball. Ara és l’hora de gaudir, d’alçar el teló imaginari, o no tan imaginari, i expressar d’una forma lliure i espontània els batecs de l’emoció. Intentem convertint-nos en personatges imaginaris de cadascuna de les obres teatrals, trobem en el treball col·lectiu l’expressió exacta, fem de la comunicació intel·ligent la participació, la col·laboració, l’organització...




D’aquesta caixa màgica, d’aquest brollador de fantasia, d’aquesta escola nostra comencen a sortir somriures, jocs, esmorzars, alegries, carassetes, cançons... i ben fort als quatre vents podem cridar, pregonem i que s’entere tothom: “Ací estan, les jornades culturals del CEIP Martínez Valls”




Abril, 2011