Pàgines

dimarts, 30 de març del 2010

XXIII TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ A ALFARRRASÍ


Tots els pobles de la Vall d'Albaida arribaren a la plaça d'Alfarrasí, on van rebre la benvinguda de la seua alcaldessa i de la directora del CEIP Doctor Borrás d'Alfarrasí. Allí cantàrem la cançó "Hola solet, hola lluneta", junt a Paco Muñoz que ens volgué acompanyar. I després, tots i totes anàrem a recòrrer els diferents tallers, exposicions i demostracions.




L'AMPA del CEIP MARTINEZ VALLS realitzà un taller d'antifaços (caretes), el qual va estar molt concurrit al llarg de tota la vesprada. Pares i mares del centre feren possible el somriure de molts xiquests i xiquetes. Les habilitats i destresses dels més menuts, junt a la seua potent imaginació, esdevingueren veritables obres d'art.

Els mestres de l'escola també feren un taller d'imants per posar el logotip a les neveres. Els xiquests i xiquetes de la comarca passaren per aquest taller i gaudiren de fer aquesta activitat.



A les 20 hores començava el concert de la GIRA, on els grups AUXILI i ODI feren de la música la nota final d'una gran diada. La GIRA és una sèrie de concerts que arreu del nostre territori i en les diferents Trobades farà que la música en valencià tinga un espai on poder escoltar-la.