Pàgines

dimarts, 1 de juliol del 2014

AGRAÏMENT ALS NOSTRES PARES I MARES DEL CLAUSTRE DE PROFESSORS. MOLTES GRÀCIES!!



L’escola no sols és l’edifici com a tal. Escola és un grup de gent que s’ajunta per a un interès comú, en el nostre cas, l’educació del nostres xiquets i xiquetes. L’educació també és cosa de tres: pare-mares, mestres i xiquets-xiquetes. 

Aquest curs ha estat molt dur des del principi, no ens van deixar menjar ni els torrons! Però amb l’any nou vam poder gaudir d’un moviment a la nostra escola, els pares-mares van dir: ja està bé! A partir d’aleshores vam poder assistir a un espectacle gratificant, emocionant, grandiós com va ser el moviment que pares i mares del Martínez Valls van preparar per tal que se’ns escoltara.

Amb aquestes lletres el claustre de mestres del Martínez Valls volem agrair tot el que per l’interès comú han estat realitzant els nostres pares i mares, i no podem fer-ho millor que amb el que un dia ells i elles van escriure a la plataforma PROU:

“Després de 68 nits tancats a les escoles d’Ontinyent i seguiran molt més encara podem dir ben alt que som més forts i estem més units que mai... Arrel de les supressions d’unitats s’han despertat consciències que s’han adonat que són compartides i que han gestat un moviment real en defensa de l’educació pública, la de tots i totes. El millor de tot? Que no ens parem a mirar el color polític ni altra excusa que ens separe: ens uneix la defensa de l’educació pública per damunt de tot i ho tenim clar, no anem a pedre el temps mirant a les vores, anem cap a un objectiu comú. Si, és de ben educats saber agrair les coses. I, com hem estudiat a la pública, d’educació en sabem molt. Us agraïm l’oportunitat que ens heu donat de fer escola.” 

Ho podríem dir més alt, però no més clar.  Gràcies. Gràcies per fer escola.


     Claustre de mestres del “Martínez Valls”

                             Juny 2014