Pàgines

dijous, 3 de juliol del 2014

ACTE ACOMIADAMENT PROMOCIÓ 2005-2014

FINS SEMPRE PROMOCIÓ 2005-2014


Als pares i mares que elegireu aquest centre us volem donar les gràcies, perquè sabem que no és fàcil triar centre i si la vostra elecció va ser per aquest, esperem que nou anys després la decisió haja estat encertada. Sabem que per a bé o per a mal, aquesta important decisió marcarà la vida dels vostres fills. Ara podeu veure els resultats, a dintre vostre es preguntareu si valgué la pena, i jo vos assegure que sí, que féreu una bona elecció. I per tant ens cal agrair-vos en primer lloc a vosaltres, perquè ens heu ajudat i ens heu donat sempre el vostre recolzament i suport i per moltes coses més.. Però heu de seguir...


I ara, vosaltres alumnes, fa nou anys, la majoria de vosaltres entrareu a formar part de la comunitat educativa del CEIP MARTÍNEZ VALLS. Primer a les aules d’infantil, més tard al col·legi dels majors, però sempre estàveu a la vostra escola. Han estat moltes les hores que heu passat junts: hores de jocs, de diversió, d’aprendre, de viure, molts bons moments inoblidables. Ara tapen algun mal record –que sempre n’hi ha- però que de mica en mica cau en l’oblit.
Han passat molts anys i han passat moltes coses. Heu fet amics i amigues, heu fet companys i companyes. Ha estat un temps molt feliç i bonic: el vostre creixement. Temps que ens heu deixat compartir junt als vostres pares i mares i que tots hem deixat que fora el millor.
En aquests anys alguns companys s’han quedat darrere o bé marxaren a altres centres, per ells el nostre record. D’altres han anat incorporant-se  i formen part de la nostra promoció.
 De vegades han sorgit conflictes i problemes, però qui ha dit que la convivència és fàcil? El temps us farà veure aqueta etapa en una altra perspectiva, i de segur gaudir aquest temps amb més comprensió.
Ara com l’ocell que canvia de rama, preneu el vol i se n’aneu a l’institut. Es feu majors, creixeu no sols d’altura, sinó com persones i heu de marxar per fer el vostre camí. Un camí llarg i replet d’il·lusions, anhels i esperances... però no exempt de dificultats que haure de vèncer amb el vostre esforç, treball i compromís. El temps us portarà a prendre importants decisions que vos conduiran per camins diferents, però el que heu de mantenir són els vostres vincles i la vostra amistat.
Avui hem de recordar la tasca tan important del personal de neteja, els jardiners, les monitores del menjador, de les cuineres i de la conserge, Inma, Tot i que han fet un treball silent i casi invisible, han procurat que les nostres dependències pogueren estar sempre en l’estat òptim i gaudir d’uns bons serveis  i d’un bon menjador.

També l’equip docent: Martí, Cristina, Dolores Yago, Josep Penalba, Vanessa, Inma, Pepa, Tudi, José Moltó, Fàtima, Toni, Tere Nadal, Ana, Sandra, Carlos, Conxa, Bàrbara, Dolores Calabuig, Josep Andrés... Hem intentat donar-vos aprenentatges, continguts i valors que junt als que us donen les vostres famílies, els vostres pares i mares haureu de posar en pràctica. Perquè volem millorar la nostra societat i el nostre entorn, el nostre medi i la nostra entitat com a poble valencià. Volem un món més just i solidari que ens cal construir entre tots. I ens calen persones molt ben preparades tant en continguts i noves tecnologies com en valors ètics, democràtics i socials.

I sí, avui és el darrer dia en aquesta escola...
És hora d’acomiadar-se, però ho farem deixant-vos les portes obertes per que aquest siga sempre la vostra escola.
No diem adéu, diem fins sempre, CEIP MARTINEZ VALLS.


Josep M Andrés