Pàgines

dimarts, 1 d’abril del 2014

Cicle de vida


Amb la primavera, la natura comença nou cicle. Si caminem per la nostra escola, o mirem desde la finestra de classe, és molt fàcil d’endevinar, els arbres estan plens de fulles! Peròooo no sols els arbres ens fan veure aquest canvi: dóna una volta per l’aulari d’infantil, de seguida te’n adonaràs.
Les classes de tres anys, ens han muntat un circ! Presentadora, home fort, malabaristes, pallassos, gimnastes, lleó i elefant...
 
Tot lluïa al pati de l’escola, i nosaltres gaudíem d’ell!! Els circ ha estat protagonista tot el trimestre i han après un muntó!
 

El millor de tot ha estat en que pares, mares, mestres i quasi tot l’alumnat del Martínez Valls hem participat d’aquest final de projecte.

 
 
 
Les classes de 4 anys vam eixir al pati. Ens havia avisat que tindríem festa i per això anàvem vestits de pirates. A la caseta estava el cofre que temps arrere ens havia regalat... 
 
 
 
Aaaah no s’ho podíem creure!!! Quin esglai!!! Ell en persona! “TRENCAOSSOS” havia abandonat el seu vaixell. Estava molt content per tot el que havíem aprés i ens presentava a la seua amiga: “Plometa” Ens duien regals: monedes de xocolate, polseres de caramel, sucs... I plomes!
 
 
 
Tots dos ens van organitzar una festa per acomiadar el trimestre. Ho vam passar d'allò més bé!
 
 
 
Unes petjades estranyes han embrutat les classes de cinc anys. També els han regalat uns barrets amb cascavells... Des d’aleshores no són els mateixos.
 
 
Prova d’açò és que els-les vam vore vestits de forma... Com ho diria? Vaja no actual, d’altra època. És com si fos una entrada cristiana: cavallers, donzelles, reis, princeses, escuders, i reines.
 
 
Tot es un cicle... Tardor – Castanyera - Bou i Cabets – Nadal – Hivern - S.Antoni - Carnestoltes – Falles - Primavera...  Cicle de vida!