Pàgines

diumenge, 27 d’abril del 2014

Ací em pica, ací em cou...


Que no! Que no fa tant! Fa tan sols uns dies ballàvem tota l’escola al ritme que Tudi, Natalia i Mariate ens marcaven. Va ser una vesprada espectacular i això que ja veníem rodats.


Pel matí havíem anat al parc mestre Ferrero a menjar la mona. Mona i xocolate, com marca la tradició. Després vam jugar al parc. Mmmh que bona estava...
 

El dia abans les mares ens van portar pasta per a que pastàrem la mona a classe.

 
 

Mans ben netes, taula també. Babi passat i.. Que risa! Vam traure els barrets de cuiners, ja decorats i a fer els dolç més típic d'aquets dies.


 

Pastar va ser de vesprada, pel matí vam passar una bona estona al pati amb els i les companyes i les mestres realitzant jocs de cooperació.

 
La setmana cultural i de teatre, ha estat molt bé. La vam començar bocabadats vegen als nostres amics i amigues de l’escola actuar.
 
 
Al nostre cicle, com es costum ho varem fer els i les de 5 anys: “Tarzan”. Però vam anar a més d'una sessió i també vam vore als-les més majors de l'escola. Que bé ho hem passat!
 
 
...I no fa tant, de veritat! Ara en uns dies ja estem de nou juntes. Quina gana de vore’ns tenim! De seguida anirem a la biblioteca a celebrar el dia del llibre...