Pàgines

dimecres, 21 de desembre del 2011

EL CANT DE LA SIBIL·LA

 

Una nova edició del Cant de la Sibil·la  tindrà lloc el proper dijous 22 a les 20,30 h. A l’església de Santa Maria, d’Ontinyent.
 Es tracta de la 13ena. edició d’aquest Cant que, una vegada més, ha estat organitzada pel grup de música antiga “Menestrils” i la Colla de Campaners d’Ontinyent, sota el patrocini de l’Ajuntament.

La Dansa de la Mort, la marxa processional, les Campanes de la Sibil·la i el Cant de la Sibil·la pròpiament, són els temes principals que conformen un espectacle en el qual participen vora 80 persones : Grup de Danses, Colla de Campaners i  Menestrils, amb  la col·laboració del Nou Orfeó, Agrupació Coral “Llorens Barber” d’Aielo, Agrupació Musical d’Ontinyent i el grup “El Regall”.
Les veus solistes seran les de Laura Valls per la Dansa de la Mort i Cecília Blanquer junt a Consol Rico pel Cant de la Sibil·la.
La direcció musical la portarà Francesc Tortosa.

El temps de Nadal és adequat per a que  la Dansa de la Mort i el Cant de la Sibil·la, ens conviden tant a reflexionar  sobre la futilitat dels bens terrenals o la fi del món com a trobar una esperança de salvació davant l’imminent arribada del Messies.  

El nostre alumne Pau Cambra Sanz  de 3r B de primària, participa en la Dansa de la Mort. 

Felicitem a totes les persones que participen pel seu esforç i treball en recuperar una tradició de la nostra cultura  i des d'ací animar a que es continue en aquesta gran tasca. I a tot el poble d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida els invitem a assistir-hi tots el 22 de desembre.