Pàgines

dijous, 14 d’abril del 2011

TROBADA DE EDUCACIÓ FÍSICA A ONTINYENT


-El passat divendres 1 d’abril, 300 alumnes de 6é de primària, de 10 escoles de primària de La Vall d’Albaida i La Costera, varen participar en la trobada d’Educació Física al poliesportiu d’Ontinyent.




- La capital de La Vall Blanca va acollir la IV Torbada de Jocs pre-esportius. La jornada estigué organitzada pel professorat d’Educació Física de les escoles d’infantil i primària Rafael Juan Vidal, Martínez Valls i La Concepció d’Ontinyent; Isabel la Catòlica i Sanchis Guarner de l’Olleria; Doctor Esplugues de Montaverner; Verge del Remei de Castelló de Rugat; Doctor Borràs d’Alfarrassí; Elies Tormo d’Albaida i Pare Moreno de Moixent.


cementeri

- La jornada va ser molt intensa. De matí els xiquets i xiquetes varen practicar 10 jocs pre-esportius que havien aprés a la seua escola. Els jocs es duien a cap en enfrontament variats entre 20 grups, formats per 15 alumnes cadascun dels quals solament 1 o 2 xiquets eren de la mateixa escola.


dansa grupal


- De vesprada es realitzaren activitats més relaxades al pavelló d’esports: una dansa grupal, una dansa de percussió corporal, un mosaic i finalment l’entrega d’un diploma per a cada escola.



- Un any més la jornada ha estat tot un èxit perquè l’organització funcionà a la perfecció i els xiquets i xiquetes varen tenir l’oportunitat de compartir una experiència molt enriquidora.

percussió corporal


Els mestres que organitzen la trobada es lamenten que la conselleria d’educació haja eliminat els seminaris en horari escolar perquè este tipus d’activitats són molt enriquidores per a l’alumnat.

I tots junts ens acomiadem. Ho hem passat xaxi piruli!!!