Pàgines

dimecres, 24 de novembre del 2010

7a Edició Cinema a l'Escola


El Cinema a l'Escola arriba cada tardor a les sales de cinema de moltes poblacions valencianes per oferir als infants i joves les novetats cinematogràfiques del moment amb el segell de versió valenciana.
Amb el Cinema a l'Escola es demostra que Harry Potter, Ratatouille o Wall-E també parlen en la nostra llengua i pretén incentivar la normalitat de la programació en versió valenciana a les sales de cinema del nostre territori.
Cada pel·lícula ve acompanyada d'una fitxa didàctica que permet treballar-la posteriorment a l'aula i fomentar així el coneixement de diferents aspectes del llenguatge cinematogràfic entre els i les escolars.
Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració d'ajuntaments valencians que veuen en el Cinema a l'Escola una oportunitat de normalitzar la nostra llengua en un àmbit tan important al segle XXI com és el sector de l'audiovisual i el cinema.


Des de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la defensa i ús del valencià ens han convidat a participar en aquesta nova edició.
El CEIP Martínez Valls anirà al cinema el dijous 25 de novembre, l'alumnat des de 4 anys fins tota la primària gaudirà de a pel·lícula "TOY STORY 3". Aquesta activitat consta també d'una guia didàctica per poder treballar els continguts a l'aula.