Pàgines

diumenge, 29 d’octubre del 2017

ELS PRIMERS DIES DELS XIQUETS/ES EN L'ESCOLA INFANTIL. PERÍODE D'ADAPTACIÓ

L'entrada dels xiquetses a l'Escola suposa la primera experiència de separació important de la seua família, passa d'un lloc on el xiquet esta segur i protegit a un altre on tot és nou i desconegut (espai, persones…) Este període és un procés per mitjà del qual el xiquet va elaborant els seus sentiments fins a arribar a acceptar esta nova situació. Necessita temps, el qual no serà per a tots i per a totes igual donada la individualitat de cada xiquet. Cada xiquet tindrà “el seu temps d'adaptació”.


Hi ha estudis que demostren que la sensació dels xiquets/es d’avant de molts iguals crea inseguretats , perquè no hi ha prou adults per poder assolir les seues necessitats. Per això aquest curs donem la possibilitat de que les famílies puguen acompanyar als seus fills /filles en aquest procés . Així també atendre a les necessitats emocionals que necessiten les famílies.



Ara els nostres xiquets/es han descobert que l'escola és un lloc agradable on jugar i compartir experiències i activitats , aquestes experiències ens enriqueixen com a persona i reforça la nostra autoestima.






Ens espera un curs ple de vivències precioses.....

Les mestres us desitgen un bon curs 2017-2018!!!