Pàgines

dijous, 21 de juny del 2012

A TOTES LES FAMÍLIES QUE ACABEN EN AQUEST CURS


Aquest vol ser un acte sincer d'homenatge a totes les famílies que any rere any, han confiat en el nostre centre, i que després de tota l'etapa educativa, ara finalitzen i ens deixen. Formeu part d'aquesta gran comunitat educatica que s'anomena CEIP Martínez Valls. Gràcies per el vostre esforç, per la vostra col.laboració i per vostre treball. I als vostres fills i filles desitjar-los un bon futur. L'educació pot modificar i canviar situacions i entre tots ens cal construir un món més just, més solidari, on totes les persones troben el seu lloc i puguen desenvolupar el millor d'elles.
Ens serveix la família Soler Vicedo per retre eixe homenatge a totes les famílies que en aquest curs escolar 2011-2012 s'acomiaden, i dir-vos que ací teniu les portes obertes, per sempre...


Família Soler Vicedo

La família Soler deixa l'escola després de més de vint anys.Un Salva Soler tot emocionat volgué agrair-li a la seua dona, Maite Vicedo, eixe temps, any rere any, que ha estat acudint al centre per recollir els seus fills. Sorpresa que fou compartida pels seus fills, tot i agraint-li l'esforç, preocupació i estima. Un ram de flors sibomlitzava l'alegria d'aquesta família.

Sempre estareu als nostres records!

Al despatx de Direcció, Gràcies per la vostra confiança en aquest centre.
Salva, Miguel, Ivan, Natxo i Alejandra junt els seus pares.