Pàgines

dimarts, 9 d’octubre del 2012

CORRELLENGUA 2012

 Un any més les portes del nostre centre s'obrin per rebre la "Flama de la Llengua", el Correllengua, i amb aquesta benvinguda volem expressar l'estima i el  compromís per la nostra llengua i pel nostre territori. La flama arriba acompanyada per Jaume I, qui la custòdia de forma elegant i la vigila alegrement i amb dolces passes camina i perdura en la nostra història .
L'alumnat de 3r de primària forma part de seu seguit, amb el penó de la conquesta que ens identifica des del naixement com poble valencià. 

Tabals, xirimites i dolçaines sonen i alegren la comitiva. 
Al pati, la resta del centre, expectant i festiu, espera l'entrada d'aquest Correllengua 2012. Prompte es llig el manifest, boniques paraules que homenatgen i omplin d'esperances i il·lusions, tasca dura la de la defensa de la llengua. 


Un cuc rialler i entremaliat inicia la seua dansada, són els alumnes de 4t de primària. 
Després la cançó de la mestra Maru, aquella que va fer per al Correllengua, és interpretada pels alumnes de 6é. Moltes fotos  amb la flama els alumnes es fan, i tot, precedit per eixa senyera col.lectiva que entre tots els alumnes del col·legi confeccionaren en les classes de plàstica. 

Ara toca que l'Almudena Francés inicie les seues  contarelles. Així celebra el nostre centre el Correllengua 2012.

Agrair la col·laboració del Casal Jaume I  de la Vall d'Albaida, a Almudena Francés i als pares  i mares que han fet possible aquest Correllengua.