Pàgines

dimarts, 26 de juny del 2012

HAVE NICE HOLIDAYS USA!!!!




Per finalitzar l’intercanvi d’experiències amb els xiquets i xiquetes dels EE.UU, hem fet una connexió  skype dins de les aules per poder parlar en directe.  Amb la pissarra digital els hem pogut veure  en gran i ens ha agradat molt. Hem realitzat l’activitat  els alumnes de 4 anys, ja que hi ha 7 hores de diferència horària.
Hem pogut acomiadar-nos fins el proper any i donar-los les gràcies per tot!!!
See you soon!!
Have nice holidays!!

divendres, 22 de juny del 2012

ENTREVISTES DE 3r




Al llarg del tercer Trimestre en l’assignatura de Llengua hem aprés com fer una entrevista.
Aprofitant aquesta activitat, les mestres, junt els alumnes, de tercer han organitzat una sèrie d’enquestes, en el qual hem entrevistat aquells familiars que han volgut ser participes.
PERSONES QUE HAN PARTICIPAT: D. Rafael Bernabeu  Galbis, D. José Cambra Sanchis, D. Jose Vizcaíno Ferre, D. Francisco Fernández i D. Raúl Sanchis.
Les persones convidades ens han parlat de temes molt variats com: l’experiència de ser alcalde, escriptor, agricultor...

“Em sent molt feliç perquè va vindre a la meua classe el meu iaio i ens va explicar moltes coses al voltant de la feina d’alcalde” (Gabriel)
“Em va agradar molt que el meu iaio vinguera  a la meua classe i els meus companys li feren moltes preguntes dels llibres que havia escrit.” (Òscar)
 
“Als meus companys els va agradar molt que vinguera el  meu iaio a l’escola perquè ens va explicar moltes coses de l’hort.
No parava de repartir llavors. Em vaig sentir molt contenta!.” (Victoria)

“Estava molt il·lusionada de la visita del meu avi a l’escola.
Va respondre moltes preguntes de la seua feina d’advocat i reconec que
va dir unes respostes molt interessants. Que guai va estar!” (Irene)
“Mon pare ha vingut a ensenyar-nos ha fer còctels. M’ha encantat el còctel estava boníssim!!.

“Quan va vindre mon pare em vaig sentir superorgullosa, perquè tots li preguntaven coses interessants” (Míriam)

dijous, 21 de juny del 2012

A TOTES LES FAMÍLIES QUE ACABEN EN AQUEST CURS


Aquest vol ser un acte sincer d'homenatge a totes les famílies que any rere any, han confiat en el nostre centre, i que després de tota l'etapa educativa, ara finalitzen i ens deixen. Formeu part d'aquesta gran comunitat educatica que s'anomena CEIP Martínez Valls. Gràcies per el vostre esforç, per la vostra col.laboració i per vostre treball. I als vostres fills i filles desitjar-los un bon futur. L'educació pot modificar i canviar situacions i entre tots ens cal construir un món més just, més solidari, on totes les persones troben el seu lloc i puguen desenvolupar el millor d'elles.
Ens serveix la família Soler Vicedo per retre eixe homenatge a totes les famílies que en aquest curs escolar 2011-2012 s'acomiaden, i dir-vos que ací teniu les portes obertes, per sempre...


Família Soler Vicedo

La família Soler deixa l'escola després de més de vint anys.Un Salva Soler tot emocionat volgué agrair-li a la seua dona, Maite Vicedo, eixe temps, any rere any, que ha estat acudint al centre per recollir els seus fills. Sorpresa que fou compartida pels seus fills, tot i agraint-li l'esforç, preocupació i estima. Un ram de flors sibomlitzava l'alegria d'aquesta família.

Sempre estareu als nostres records!

Al despatx de Direcció, Gràcies per la vostra confiança en aquest centre.
Salva, Miguel, Ivan, Natxo i Alejandra junt els seus pares.